Редвеги – пряні овочі по-керальски

Редвеги можна подавати як з гарніром, так і у якості окремої страви з коржами або хлібом.

Ингредієнти:

Приготування:

  • Овочі відварити та нарізати кубиками.
  • Підготувати інгредієнти для соусу: розмішати борошно у воді та додати трохи солі.
  • У глибокій сковороді розігріти масло, додати зіру, білу гірчицю, дрібно нарізані часник та імбир, чилі, пару хвилин готувати на великому вогні.
  • Потім додати овочі, листя каррі, фенхель, куркуму, коріандр, корицю, посолити. На великому вогні підсмажити протягом декількох хвилин активно перемішуючи.
  • Додати воду з борошном, попередньо розмішавши, зменшити вогонь і гасити постійно перемішуючи доти, поки соус не загусне.
  • Палички кориці вийняти перед подачею.
  • Смачного!
редвеги пряные овощи по-керальски
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.