Редвеги можна подавати як з гарніром, так і у якості окремої страви з коржами або хлібом.
Ингредієнти:
- морква 1 середня
- буряк 1 середній
- картопля 2 середніх
- цвітна капуста (за бажанням) кілька суцвіть
- корінь імбиру або мелений імбир 1/2 ч.л.
- чилі або кайенський перець за смаком
- часник або щіпка асафетиди
- кокосова олія 3 ст.л.
- зіра
- листя каррі
- біла гірчиця 2 ч. л.
- фенхель 1/2 ч. л.
- коріандр 1 ч. л.
- кориця паличка
- куркума 1/2 ч. л.
- борошно рисове або пшеничне
- сіль за смаком
Приготування:
- Овочі відварити та нарізати кубиками.
- Підготувати інгредієнти для соусу: розмішати борошно у воді та додати трохи солі.
- У глибокій сковороді розігріти масло, додати зіру, білу гірчицю, дрібно нарізані часник та імбир, чилі, пару хвилин готувати на великому вогні.
- Потім додати овочі, листя каррі, фенхель, куркуму, коріандр, корицю, посолити. На великому вогні підсмажити протягом декількох хвилин активно перемішуючи.
- Додати воду з борошном, попередньо розмішавши, зменшити вогонь і гасити постійно перемішуючи доти, поки соус не загусне.
- Палички кориці вийняти перед подачею.
- Смачного!