Ми не можемо від вас довго ховати смачні рецепти.
Веганські котлети з сочевиці це ситно, корисно і дуже смачно!
Інгредієнти
сочевиця червона – 350 мл
вода очищена – 500 мл
цибуля ріпчаста – 1 шт
морква – 1 шт
брокколі – 1 невелика головка
зелень – 1 пучок
корінь імбиру – 2 см
кокосова олія для смаження
насіння зіри – 1 ч.л
асафетида – щіпка
морська або чорна гімалайська сіль
чорний перець
Приготування
- Сочевицю на веганські котлети замочуємо в очищеній холодній воді на 3-4 години.
- Брокколі, цибулю і зелень ріжемо дуже дрібно, моркву і імбир натираємо на дрібній тертці.
- Зливаємо з сочевиці воду і подрібнюємо блендером до стану пюре.
- Перемішуємо овочі із сочевичним пюре, додаємо сіль, перець, посічену зелень, ретельно перемішуємо, формуємо котлети середнього розміру, см 1,5 товщиною (змочіть руки, якщо липне фарш).
- Розігріваємо сковороду на середньому вогні, наливаємо кокосове масло і обсмажуємо “котлети” з двох сторін до рум’янцю по 2-3 хвилини приблизно.
- Подаємо до столу з улюбленим гарніром.
- Смачного!