Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Рис Дхал. Керальська кухня — рай для смакових відчуттів

Страва, що відноситься до ДУЖЕ ПРОСТИХ. Рис Дхал — пряно, ніжно, яскраво.

Інгредієнти на 2 порції:

рис 1/2 склянки
дхал (даал) 1/2 склянки
кокосова олія
перець чилі або каєнський мелений за смаком
зіра 1/2 ч.л. або калінджи
листя каррі
кориця 1/2 палички
чорна гірчиця 1 ч.л.
мелена куркума на кінчику ч.л.
сіль за смаком

Приготування:

  • Рис відварити, додавши при варінні на кінчику ножа куркуму.
  • Даал також відварити в солоній воді в пропорції 1: 1,5 – при варінні додати нарізаний шматочками перчик чилі або сушений чилі (кількість розраховуйте в залежності від того, наскільки гостру їжу Ви любите), паличку кориці, залишки куркуми, листя каррі, сіль.
  • Коли дхал буде готовий, зняти його з вогню, дістати паличку кориці
  • Дхал подрібнити блендером або товктушкою, додати попередньо обсмажені на сухій пательні чорну гірчицю і зіру, пару столових ложок кокосової оліх і поставити на 5-10 хв на вогонь.
  • Заправити рис дхалом

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо