Веганські котлети з сочевиці

Ми не можемо від вас довго ховати смачні рецепти.
Веганські котлети з сочевиці це ситно, корисно і дуже смачно!

Інгредієнти

сочевиця червона – 350 мл
вода очищена – 500 мл
цибуля ріпчаста – 1 шт
морква – 1 шт
брокколі – 1 невелика головка
зелень – 1 пучок
корінь імбиру – 2 см
кокосова олія для смаження
насіння зіри – 1 ч.л
асафетида – щіпка
морська або чорна гімалайська сіль
чорний перець

Приготування
  • Сочевицю на веганські котлети замочуємо в очищеній холодній воді на 3-4 години.
  • Брокколі, цибулю і зелень ріжемо дуже дрібно, моркву і імбир натираємо на дрібній тертці.
  • Зливаємо з сочевиці воду і подрібнюємо блендером до стану пюре.
  • Перемішуємо овочі із сочевичним пюре, додаємо сіль, перець, посічену зелень, ретельно перемішуємо, формуємо котлети середнього розміру, см 1,5 товщиною (змочіть руки, якщо липне фарш).
  • Розігріваємо сковороду на середньому вогні, наливаємо кокосове масло і обсмажуємо “котлети” з двох сторін до рум’янцю по 2-3 хвилини приблизно.
  • Подаємо до столу з улюбленим гарніром.
  • Смачного!
веганські котлети
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.