Як правильно вибрати гвоздику

У кожному будинку на кухні стоїть баночка з бруньками гвоздичного дерева.
А чи знаєте ви, що ця пряність включена в трав’яну фармакопею Британії?
Чи відомо вам, що запашна гвоздика входить до складу відомого антипаразитарного БАДу?


Можливо, варто подивитися на баночку з пряністю по-новому і скористатися корисними властивостями гвоздики?

Незвичайні на вигляд пуп’янки гвоздичного дерева славляться не лише пекучим смаком і пряним ароматом, але і своєю лікувальною дією. Цю спецію давно використовують в рецептах народної медицини для профілактики і навіть лікування деяких захворювань. До того ж це природний афродизіак

Але як же вибрати правильну гвоздику?
Ось параметри, за якими ми обираємо її для себе, перш ніж ділитися нею з вами.
  • Ламкий, надто сухий бутон свідчить про відсутність ефірних масел.
  • Коли якісну гвоздику кидаєш у воду, вона плаває вертикально, ніжкою вниз або ж опускається на дно склянки.
  • Якщо ж бутон гвоздики лежить горизонтально на поверхні води, то ефірних масел в ньому немає. Така гвоздика для лікувальних цілей непридатна.

Наша гвоздика найвищої якості! Перевірте самі та будьте здорові!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.