Тропічний рис з Південної Індії

Легка у приготуванні поживна страва, яка може подаватися як окрема, так і як гарнір. Отже, ТРОПІЧНИЙ РИС з Південної Індії

Інгредієнти на дві порції:

рис басматі – 1 чайна чашка
кокосовий горіх – 1/4 середнього розміру (м.якоть)
ананас – 1/2 невеликого розміру
корінь імбиру товщиною з 2 великих пальця
кокосова олія – 5 ст.л.
листя каррі мелені – 2 щіпки або штук 5-7 цілих
фенхель – щіпка
коріандр – 1/2 ч. л.
кардамон – 1/4 ч. л. або 5 цілих коробочок (розламаних)
куркума мелена – щіпка
сіль

Приготування:

  • Рис зварити із куркумою.
  • У пательні розігріти кокосову олію, додати очищений дрібно нарізаний корінь імбиру, дрібно нарізаний кокосовий горіх, подрібнене листя каррі, фенхель, коріандр, кардамон.
  • Підсмажити на великому вогні овочі із прянощами, активно перемішуючи кілька хвилин.
  • Додати нарізаний дрібними квадратиками ананас і продовжуйте готувати на великому вогні протягом 7 хвилин, постійно помішуючи. Кокосової олії можна при необхідності додати.
  • Перемішати з рисом, прикрасити.

Смачного! 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.