Сочевичний суп з домашньою локшиною

Сочевичний суп із домашньою локшиною – складна страва. Але вона безумовно варте витраченого часу та зусиль!

Ингредієнти супу: Ингредієнти для локшини:
сочевиця зелена     200 г
морква                   1 велика
цибуля                2 невеличких
перець болгарський   ½ шт.
кориандр                 ½ ч.л (не молотый)    
листя каррі         4-5 шт.
тамаринд                 3 ст.л. пульпи
перець чилі               ½ ч.л.
борошно          3 ст.л.
яйце         1 шт.
сушені пряні трави:  
петрушка
укроп
базилик
орегано
перець чорний горошок подрібнений

Приготування:

Поставити варитися сочевицю 2,5 л. води на 20 хвилин після закипання.
Поки вариться сочевиця, готуємо піджарку та локшину.

Піджарка:

  • Моркву натерти на бурякову тертку або помолоти в блендері
  • Дрібно нарізати цибулю і підсмажити на малому вогні разом із морквою

Готуємо локшину:

  • У борошно додаємо яйце, сіль, трохи сушеного та подрібненого листя петрушки, кропу, базиліку, орегано, а також чорний перець.
  • Змішуємо до однорідного тугого тіста, за необхідності можна додавати борошно.
  • Розкочуємо тісто в зовсім тонкий коржик (1 мм завтовшки) і коржик нарізаємо смужками шириною 0,5-1 см; смужки своєю чергою нарізаємо бажаної довжини.

Завершення:

  • Підсмаження разом з локшиною і червоним болгарським дрібно нарізаним перцем додаємо в каструлю з сочевицею, туди ж додаємо сіль по-смаку, тамаринд, перець чилі, коріандр, лавровий лист.
  • Варимо до готовності локшини.

Смачного!

Сочевичний суп з домашньою локшиною
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.