Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Сливове варення на кокосовому цукрі

2 кг слив
250 г кокосового цукру (якщо використовуєте цукор від Masale – попередньо його подрібніть)
50 г коньяку або портвейну
6 шт. гвоздик
3-5 шт. духмяного перцю
2 палички цейлонської кориці

  • Розігрійте духовку до 200 градусів
  • Зі слив вийміть кісточки, змішайте їх з кокосовим цукром, портвейном і спеціями, покладіть в форму для запікання і тушкуйте в духовці протягом 20 хвилин.
  • Зменшіть температуру до 160 градусів і готуйте сливи в духовці приблизно 2-2,5 години, ретельно помішуючи кожні півгодини, а може й частіше – як згадаєте.
  • Коли варення втратить більшу частину рідини і загусне – розлийте його ще гарячим в стерилізований посуд та закрийте кришками, або ж (як це зробили сьогодні ми) з насолодою присмачіть вареннячком ранковий хлібчик!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо