Сливове варення на кокосовому цукрі

2 кг слив
250 г кокосового цукру (якщо використовуєте цукор від Masale – попередньо його подрібніть)
50 г коньяку або портвейну
6 шт. гвоздик
3-5 шт. духмяного перцю
2 палички цейлонської кориці

  • Розігрійте духовку до 200 градусів
  • Зі слив вийміть кісточки, змішайте їх з кокосовим цукром, портвейном і спеціями, покладіть в форму для запікання і тушкуйте в духовці протягом 20 хвилин.
  • Зменшіть температуру до 160 градусів і готуйте сливи в духовці приблизно 2-2,5 години, ретельно помішуючи кожні півгодини, а може й частіше – як згадаєте.
  • Коли варення втратить більшу частину рідини і загусне – розлийте його ще гарячим в стерилізований посуд та закрийте кришками, або ж (як це зробили сьогодні ми) з насолодою присмачіть вареннячком ранковий хлібчик!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.