Создаем питание со смыслом
  • Пн - Пт: 10:00 - 20:00
  • Сб: 10:00 - 18:00
  • Вс: выходной
Создаем питание со смыслом

Сливове варення на кокосовому цукрі

2 кг слив
250 г кокосового цукру (якщо використовуєте цукор від Masale – попередньо його подрібніть)
50 г коньяку або портвейну
6 шт. гвоздик
3-5 шт. духмяного перцю
2 палички цейлонської кориці

Розігрійте духовку до 200 градусів
Зі слив вийміть кісточки, змішайте їх з кокосовим цукром, портвейном і спеціями, покладіть в форму для запікання і тушкуйте в духовці протягом 20 хвилин.
Зменшіть температуру до 160 градусів і готуйте сливи в духовці приблизно 2-2,5 години, ретельно помішуючи кожні півгодини, а може й частіше – як згадаєте.
Коли варення втратить більшу частину рідини і загусне – розлийте його ще гарячим в стерилізований посуд та закрийте кришками, або ж (як це зробили сьогодні ми) з насолодою присмачіть вареннячком ранковий хлібчик!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Похожие статьи:

мелена куркума

Интересные факты о куркуме

Хотя куркума известна своей пользой для здоровья и разнообразием использования, она также может быть предметом некоторых интересных и забавных фактов. Куркума окрашивает

кокосова олія - догляд за тілом coconut oil - body care Masks against hair loss масляне протягування

Масляне витягування

Кокосова олія стала популярним інгредієнтом в індустрії догляду за ротовою порожниною, але коли читаємо про те, що вона відбілює зуби, так і

coconut milk кокосове молоко кокосовое

Графік роботи MASALE на новорічні свята

Намасте, наші любі!Найважчий за майже століття рік в історії України добігає кінця. З лютого українці стали набагато сильніші, мудріші, але зараз ми

Подпишись на наши рецепты

Только полезные рассылки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо