Рисова шуба по-керальськи

Можна називати цю страву просто рисом з підливою, але менш смачною від цього рисова шуба не стане.
Цікаве рішення замість обридлих каш. Спробуйте. Можливо це ваш рецепт.

Інгредієнти на 2 порції:

Приготування шуби по-керальськи:

  1. Відварити рис і заправити його кокосовим маслом.
  2. Моркву почистити, порізати, поставити варитися.
  3. Поки вариться морква, почистити і порізати картоплю (картоплі повинно бути в 3 рази більше ніж моркви), додати до моркви і долити води стільки, щоб вона покривала овочі.
  4. Додати до овочів куркуму, фенхель, кмин, кардамон, коріандр, білий перець (в залежності від бажаної гостроти), листя каррі, паличку кориці, кілька зубків часнику, посолити.
  5. Коли овочі будуть готові, зняти їх з вогню і подрібнити блендером, попередньо вийнявши корицю.
  6. Додати паприку, подрібнені горіхи, родзинки, щіпку цукру і знову поставити на вогонь на 5-10 хвилин.
  7. Рис викласти конусом на тарілку, зробити посередині лунку, покласти в неї овочевий соус і прикрасити листям каррі або зеленню

Смачного!

рисова шуба по-керальськи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.