Пряний гарбузовий крем-суп на кокосовому молоці

Пряний гарбузовий крем-суп на кокосовому молоці дійсно неймовірний – з багатим, насиченим інтенсивним пряним смаком.

ІНГРЕДІЄНТИ

1 столова ложка кокосової олії
1 цибулина, нарізана кубиками
2 зубчики часнику, дрібно нарізаного
1,5 кг гарбуза, очищеного та нарізаного кубиками
2 чайні ложки меленого коріандру
1 чайна ложка кмину
1/4 чайної ложки кайенського перцю
1 столова ложка свіжого імбиру, дрібно нарізаного
Свіжа зелень для гарнування
1 літр бульйону овочевого (або води)
1 б (400 мл) кокосового молока
сіль і перець

ПРИГОТУВАННЯ
  1. У великій каструлі розігрійте масло, додайте цибулю і часник і смажте, поки цибуля не стане м’якою.
  2. Додайте мелений коріандр, кмин, кайенський перець, імбир, перемішайте. Додайте гарбуз і добре перемішайте, додайте бульйон (воду) і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні протягом приблизно 20 хвилин, доки гарбуз не стане м’яким.
  3. Додайте трохи рубаної зелені (залишіть також для подачі) і збийте крем-суп блендером. Додайте кокосове молоко до смаку (я додала всю банку, але можливо вам вистачить меншої кількості), приправте сіллю та перцем, прогрійте суп разом з кокосовим молоком.
  4. Подавайте, посипавши зеленню.

Bon appetit!

Пряний гарбузовий крем-суп на кокосовому молоці
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.