Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Хліб на кокосовому борошні

Кокосове борошно то справжні “нескінченні патрони” – використовуємо зазвичай у невеликій кількості і нечасто, але вчора знову про нього згадали та вирішили спекти несолодкий хлібчик. Отже, занотовуйте, кому цікаво

Вам знадобиться:

½ склянки кокосового борошна
1/3 склянки лляної муки (ми використали просто мелений льон)
1/4 склянки псилліума або мигдального борошна – не обов’язково
2 ч.л. розпушувача для тіста
½ ч.л. солі
4 яйця*
1/2 склянки олії без сильного аромату
1/3 склянки кокосового молока
1-2 ст.л. ложки меду чи іншого підсолоджувача – за бажанням
для посипкі – кунжут або інше насіння на вибір, наприклад, насіння соняшнику, чіа, льону тощо.

*За бажанням: відокремте яйця і збийте білки до стійкої піни. Готуйте тісто, як зазвичай, спочатку використавши жовтки, потім останнім кроком обережно введіть у суміш яєчні білки. Це дозволить отримати більш легкий, пухнастий хліб.

Приготування
  • Розігрійте духовку до 200°С.
  • Підготуйте форму для хліба розміром приблизно 20×10 см, змастивши її олією або вистеливши пергаментним папером.
  • Один із простих способів збити тісто — просто змішати всі інгредієнти в блендері. Збивайте на низькій швидкості, поки все повністю не з’єднається.
  • Якщо не використовуєте блендер, змішайте окремо у мисках сухі та вологі інгредієнти, а потім об’єднайте їх у великій мисці та збивайте до однорідності
  • Залийте тісто у підготовлену форму для хліба і посипте зверху насінням. Випікайте хліб з кокосовим борошном приблизно 30 хвилин, поки зубочистка, вставлена в центр, не вийде чистою.
  • Дайте хлібу охолонути протягом 10 хвилин, а потім перемістіть його на решітку для повного охолодження.

Такий хліб можна зберігати у холодильнику до 1 тижня. З другого дня випічки хліб стає ще смачнішим, якщо скибочки злегка підсмажити.
Смачного!

хліб на кокосовому борошні
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо