Сьогодні готували ГАРБУЗОВІ МЛИНЦІ З НАЧИНКОЮ ІЗ КАРАМЕЛІЗОВАНИХ У ПИВІ ЯБЛУК
- рецепт тіста на гарбузові млинці більш-менш традиційний але можливий і веганський його варіант
- за бажанням можна використати у начинку разом з яблуками м’який солоний сир
Інгредієнти для млинців з гарбуза:
2 склянки кокосового молока, розведеного з водою (1 частина молока на 3 частини води)
2 ст.л. розтопленої кокосової олії
2 яйця
½ склянки гарбузового пюре
1½ склянки звичайного борошна
1 ст .л. цукру кокосового
½ ч.л. розпушувача для тіста
½ ч.л. солі
1 ч.л. меленої цейлонської кориці
¼ ч.л. меленого імбиру
¼ ч.л. меленого мускатного горіха
Ваніль за бажанням
Для начинки:
2 ст л. кокосової олії
2-3 яблука, очищених від шкірки і нарізаних кубиками
¼ склянки подрібненого кокосового цукру
½ склянки світлого не фільтрованого пива
½ ч.л. меленої кориці
Для топінгу – 100-200 г розтоплених тертих какао-бобів або чорного шоколаду
Приготування
Крок №1
Збити яйця, додати до них гарбузове пюре та ваніль.
У гарбузову суміш, повільно помішуючи, влити тепле молоко з олією.
В окремій
мисці змішати борошно, цукор, розпушувач, сіль,
корицю, імбир та мускатний горіх.
Влити
вологі інгредієнти в сухі та ретельно все перемішати. Дати тісту хвилин 15
відпочити.
Спекти млинці на вашій улюбленій пательні, за необхідністю змащувати її олією.
Крок №2
У глибокій пательні пасерувати яблука з маслом, кокосовим цукром, пивом та корицею, кип’ятячи на повільному вогні, поки пиво не перетвориться у густий соус.
Розтопити тертий какао на пару чи у мікрохвильовці.
Скласти млинці на чверті, гарненько викласти на них карамелізовані яблука та полити всю цю ароматну красу шоколадом.
Смачного!
Найкращі кокосові продукти та прянощі як завжди – у Masale!
Дякуємо за оригінальний рецепт: Take a megabite