Сирий веганський Брауні

Поки какао-продукти не стали привілеєм багатіїв, слід ними як слід насолодитися
Перший із двох рецептів незрівнянних Веганських Брауні!

Інгредієнти для основи

2,5 склянки сирих волоських горіхів або мигдальних
3 склянки фініків – промитих і без кісточок
1 склянка какао-порошку або 1,5 склянки кероба
¼ склянки крупно порізаних волоських або мигдальних горіхів
1 ч. л. меленої кориці
¼. ч. л. дрібної морської солі

Інгредієнти для шоколадного топінгу

½ склянки кокосової олії
½ склянки какао-порошку
¼ склянки кокосового цукру або кленового сиропу
дрібка дрібної морської солі

Сирий веганський Брауні

Приготування сирого брауні

  • Подрібніть у кухонному комбайні або в блендері 2,5 склянки волоських горіхів. Всипте туди ж какао-порошок, корицю, сіль і увімкніть блендер ще на півхвилинки.
  • Додайте фініки і збивайте всі інгредієнти до отримання однорідної липкої маси. Якщо тісто все ще розсипається – додайте ще жменю фініків. Також можна замінити фініки на 50 г кокосової олії – воно допоможе тісту тримати форму.
  • Змішайте без допомоги блендера (або використовуючи малі оберти) отриману масу та ¼ склянки крупно порізаних горіхів.
  • Посуд діаметром 20 см з висотою бортиків 8-10 см вистелити пергаментним папером.
  • Розподіліть за формою рівним шаром основну частину брауні. Розрівняйте тісто. Брауні може прилипати до рук. Щоб уникнути цього, можна трохи змочувати водою руки або лопатку – залежно від того, чим ви користуєтеся, коли викладаєте тісто.
  • Помістіть тістечка в морозилку приблизно на 10-15 хвилин.
  • У цей час для шоколадного топінгу розтопіть кокосове масло на паровій бані.
  • Зніміть суміш з вогню і додайте до неї порошок какао, кокосовий цукор, морську сіль і змішайте все до однорідності.
  • Вийміть Брауні з морозилки і залийте його шоколадом. Дайте суміші трохи охолонути.
  • Помістіть тістечка назад у морозильну камеру приблизно на 15-30 хвилин.

Нарізають Сирий Брауні безпосередньо перед подачею до столу, попередньо на кілька секунд зануривши ніж у гарячу воду
Такий Брауні можна зберігати в холодильнику близько тижня. От тільки навряд чи він стільки проживе)
Тим не менш, для більш тривалого зберігання Сирий Брауні цілком успішно можна на місяць заморозити в герметичній ємності. Такий варіант зберігання зазвичай використовують наші матусі, які бажають завжди мати під рукою смакоти для дітей або для подружок, що раптово заглянули на чай.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.