Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Шоколадний мус з кокосовими вершками

Продовжуємо радіти смаколикам разом з друзями-веганами та їх рецептом Шоколадного мусу з кокосовими вершками!

Інгредієнти:

120 г тертих какао-бобів (або шоколаду з 70% какао у складі)
1 стакан аквафаби
2-3 столові ложки кокосового цукру
2 столові ложки кокосової олії
½ склянки охолоджених кокосових вершків

шоколадний мус з кокосовими вершками

Приготування

  • Ретельно помішуючи, розтопити на водяній бані терті какао-боби та кокосову олію
  • Дати шоколадній масі охолонути хвилин 5-10
  • В іншій ємності змішати аквафабу з цукром до густої піни
  • Обережно помішуючи, ввести аквафабу до шоколадної маси, та легенько взбити її за допомогою вінчика
  • Розкласти пінник у 4 невеликі ємності та дати йому настоятися не менше 4 годин
  • Перед подачею на стіл прикрасити мус заздалегідь взбитими холодними кокосовими вершками?

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо