Шоколадний мус з кокосовими вершками

Продовжуємо радіти смаколикам разом з друзями-веганами та їх рецептом Шоколадного мусу з кокосовими вершками!

Інгредієнти:

120 г тертих какао-бобів (або шоколаду з 70% какао у складі)
1 стакан аквафаби
2-3 столові ложки кокосового цукру
2 столові ложки кокосової олії
½ склянки охолоджених кокосових вершків

шоколадний мус з кокосовими вершками

Приготування

  • Ретельно помішуючи, розтопити на водяній бані терті какао-боби та кокосову олію
  • Дати шоколадній масі охолонути хвилин 5-10
  • В іншій ємності змішати аквафабу з цукром до густої піни
  • Обережно помішуючи, ввести аквафабу до шоколадної маси, та легенько взбити її за допомогою вінчика
  • Розкласти пінник у 4 невеликі ємності та дати йому настоятися не менше 4 годин
  • Перед подачею на стіл прикрасити мус заздалегідь взбитими холодними кокосовими вершками?

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Похожие статьи:

Подпишись на наши рецепты

Только полезные рассылки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.