Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Шоколадний фадж

З великим задоволенням хочемо поділитися з вами неймовірним рецептом – шоколадною ірискою на кокосовому маслі. У Європі та Америці таку помадку без молока ще називають шоколадний фадж. Готується, ну дуже просто. А найкращий какао та органічна кокосова олія завжди можна придбати в Масале!

Отже:

Шоколадний фадж

Приготування

  • У розтоплену олію додати всі інгредієнти, ретельно замісити та залити у форму.
  • Поставити на 5-8 годин у холодну зону в холодильнику, порізати на шматочки.
  • Якщо хочете витонченого смаку з гіркуватим відтінком – а нас є купаж бобів какао преміальної якості, а якщо м’якіших відтінків, то якао можна замінити ніжним керобом.

Насолоджуйтесь натуральним та корисним, ваші Масале

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо