З великим задоволенням хочемо поділитися з вами неймовірним рецептом – шоколадною ірискою на кокосовому маслі. У Європі та Америці таку помадку без молока ще називають шоколадний фадж. Готується, ну дуже просто. А найкращий какао та органічна кокосова олія завжди можна придбати в Масале!
Отже:
- 1/2 чашки розтопленої кокосової олії
- 1/2 чашки какао-порошку
- 1/4 чашки кокосового цукру, рідкого меду, кленового сиропу або будь-якого підсолоджувача, який оберете
- дрібка солі
- за смаком – кокосову стружку, горіхи, родзинки.
Приготування
- У розтоплену олію додати всі інгредієнти, ретельно замісити та залити у форму.
- Поставити на 5-8 годин у холодну зону в холодильнику, порізати на шматочки.
- Якщо хочете витонченого смаку з гіркуватим відтінком – а нас є купаж бобів какао преміальної якості, а якщо м’якіших відтінків, то якао можна замінити ніжним керобом.
Насолоджуйтесь натуральним та корисним, ваші Масале