Шоколадний фадж

З великим задоволенням хочемо поділитися з вами неймовірним рецептом – шоколадною ірискою на кокосовому маслі. У Європі та Америці таку помадку без молока ще називають шоколадний фадж. Готується, ну дуже просто. А найкращий какао та органічна кокосова олія завжди можна придбати в Масале!

Отже:

Шоколадний фадж

Приготування

  • У розтоплену олію додати всі інгредієнти, ретельно замісити та залити у форму.
  • Поставити на 5-8 годин у холодну зону в холодильнику, порізати на шматочки.
  • Якщо хочете витонченого смаку з гіркуватим відтінком – а нас є купаж бобів какао преміальної якості, а якщо м’якіших відтінків, то якао можна замінити ніжним керобом.

Насолоджуйтесь натуральним та корисним, ваші Масале

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.