Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Салат з дайкону – кухня Непалу

Салат з дайкону прекрасний як самостійна закуска і як доповнення до основної страви.

Складові:

білий редис дайкон великий — 1шт.
гірчиця жовта — 1ст.
зіра —1 ч.л.
коріандр індійський — 2 ч.л.
листя каррі чи свіжий лавровий лист (можна замінити листям петрушки) — 5 шт.
лимон
сіль — 1/2 ч.л.
оливкова або соняшникова олія (не рафінована)

салат з дайкону

Приготування:

  • Редис розрізати на кілька частин сантиметрів по 8 і порізати соломкою.
  • Складаємо в бажано скляний судок, додаємо насіння гірчиці, зіру, змелене у ступці насіння коріандру, каррі лист, поливаємо соком 1/2 лимона, солимо.
  • Закриваємо судок і ретельно перемішуємо разом.
  • Після цього салат необхідно залишити у холодильні на 2 доби.
  • Перед подачею на стіл збризкати маслом.


Цей салат подається в Непалі в комплексній страві під назвою Дал Бхат.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо