Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Правильне харчування: готуємо на кокосовій олії

Серед адептів здорового способу життя і правильного харчування довгий час точаться суперечки про корисні властивості кокосової олії, чи варто її вживати в їжу або в принципі використовувати, проте на сьогоднішній день великою кількістю досліджень встановлено, що користь цього унікального продукту незаперечна, а всі корисні речовини, які входять до його складу, зберігаються при високих температурах.

Завдяки особливому складу, кокосове масло високо цінується не тільки в кулінарії, але і в косметології та медицині.

У нерафінованій кокосовому маслі присутні безліч вітамінів і корисних мікро- і макроелементів.

Також завдяки своєму смаку і аромату, масло кокоса застосовується в кондитерській справі, в заправках для салатів, як компонент в різних смузі. На ньому можна готувати і основні блюда.

Кокосова олія може легко може замінити звичну соняшникову олію і, на відміну від останньої, при смаженні не виділяє канцерогенів. Легкий аромат кокосу додає пікантності страві, а також дозволяє використовувати його в миловарінні, та як масло-провідник в ароматерапії.

Ми давно використовуємо кокосову олію на своїй кухні, від чого звичні страви зазвучали зовсім по-новому.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо