Печеня з білих грибів

Печеня з білих грибів або насолоджуємося вітчизняними стравами у тропіках

  • близько 100 г сушених білих грибів
  • 1 дуже велика цибулина
  • 2 ст.л. борошна
  • кокосова олія
  • сіль
  • картопля 1,5 кг
  • часник
  1. Відварити білі гриби в 2,5 склянках води, остудити, порізати дрібно.
  2. Цибулю подрібнити.
  3. Розігріти на сковороді олію, обсмажити цибулю, додати гриби і на середньому вогні, періодично помішуючи готувати близько 15 хвилин.

Паралельно готується соус:

  • На сковороді розігріти 6 ст.л. кокосової олії
  • додати до олії 2 ст.л. борошна (з гіркою) і обсмажити
  • додати грибний бульйон
  • довести до кипіння на середньому вогні, постійно помішуючи
  • після того, як соус закипить, зробити маленький вогонь і варити ще близько 5-ти хвилин, звісно – постійно помішуючи.

Гарнір: картоплю нарізати невеликими шматочками (я розрізала на 8 частин картоплини середнього розміру), відварити.
На сковороді розігріти масло, підсмажити в ньому дрібно нарізаний часник і обсмажити в цьому картоплю.

Подавати разом, прикрасивши зеленню.

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.