Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Печеня з білих грибів

Печеня з білих грибів або насолоджуємося вітчизняними стравами у тропіках

  • близько 100 г сушених білих грибів
  • 1 дуже велика цибулина
  • 2 ст.л. борошна
  • кокосова олія
  • сіль
  • картопля 1,5 кг
  • часник
  1. Відварити білі гриби в 2,5 склянках води, остудити, порізати дрібно.
  2. Цибулю подрібнити.
  3. Розігріти на сковороді олію, обсмажити цибулю, додати гриби і на середньому вогні, періодично помішуючи готувати близько 15 хвилин.

Паралельно готується соус:

  • На сковороді розігріти 6 ст.л. кокосової олії
  • додати до олії 2 ст.л. борошна (з гіркою) і обсмажити
  • додати грибний бульйон
  • довести до кипіння на середньому вогні, постійно помішуючи
  • після того, як соус закипить, зробити маленький вогонь і варити ще близько 5-ти хвилин, звісно – постійно помішуючи.

Гарнір: картоплю нарізати невеликими шматочками (я розрізала на 8 частин картоплини середнього розміру), відварити.
На сковороді розігріти масло, підсмажити в ньому дрібно нарізаний часник і обсмажити в цьому картоплю.

Подавати разом, прикрасивши зеленню.

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо