Печеня з білих грибів або насолоджуємося вітчизняними стравами у тропіках
- близько 100 г сушених білих грибів
- 1 дуже велика цибулина
- 2 ст.л. борошна
- кокосова олія
- сіль
- картопля 1,5 кг
- часник
- Відварити білі гриби в 2,5 склянках води, остудити, порізати дрібно.
- Цибулю подрібнити.
- Розігріти на сковороді олію, обсмажити цибулю, додати гриби і на середньому вогні, періодично помішуючи готувати близько 15 хвилин.
Паралельно готується соус:
- На сковороді розігріти 6 ст.л. кокосової олії
- додати до олії 2 ст.л. борошна (з гіркою) і обсмажити
- додати грибний бульйон
- довести до кипіння на середньому вогні, постійно помішуючи
- після того, як соус закипить, зробити маленький вогонь і варити ще близько 5-ти хвилин, звісно – постійно помішуючи.
Гарнір: картоплю нарізати невеликими шматочками (я розрізала на 8 частин картоплини середнього розміру), відварити.
На сковороді розігріти масло, підсмажити в ньому дрібно нарізаний часник і обсмажити в цьому картоплю.
Подавати разом, прикрасивши зеленню.
Смачного!