Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Ніжні пряні індійські коржики на кокосовому молоці

Ніжні хрусткі повітряні коржики на кокосовому молоці

Ніжні хрусткі повітряні коржики на кокосовому маслі

Склад:

мука
вода/кокосове молоко
сіль
по-смаку можна додати в тісто прянощі
кокосова олія для смаження

Приготування:

  • Додати в муку молоко і замісити тісто до стану пластиліну.
  • Розкачати до 1 мм, порізати за допомогою тарілки, щоб виходили рівні коржики (або чашки – вийдуть коржики-манюні).
  • На сковороді розігріти кокосове масло, щоб рідина покривала дно сковорідки на 1 см. Вогонь має бути середнім, не великим!
  • Кидаємо на сковорідку коржик, чекаємо 0,5-1хв, перевертаємо коржик і стільки ж часу підсмажуємо з іншого боку.
  • Даємо олії злегка стекти, знімаючи коржик зі сковорідки.
  • При підсмаженні корж буде надуватися – це явище нормальне, за рецептурою 🙂
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо