Ніжні пряні індійські коржики на кокосовому молоці

Ніжні хрусткі повітряні коржики на кокосовому молоці

Ніжні хрусткі повітряні коржики на кокосовому маслі

Склад:

мука
вода/кокосове молоко
сіль
по-смаку можна додати в тісто прянощі
кокосова олія для смаження

Приготування:

  • Додати в муку молоко і замісити тісто до стану пластиліну.
  • Розкачати до 1 мм, порізати за допомогою тарілки, щоб виходили рівні коржики (або чашки – вийдуть коржики-манюні).
  • На сковороді розігріти кокосове масло, щоб рідина покривала дно сковорідки на 1 см. Вогонь має бути середнім, не великим!
  • Кидаємо на сковорідку коржик, чекаємо 0,5-1хв, перевертаємо коржик і стільки ж часу підсмажуємо з іншого боку.
  • Даємо олії злегка стекти, знімаючи коржик зі сковорідки.
  • При підсмаженні корж буде надуватися – це явище нормальне, за рецептурою 🙂
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.