Ніжні хрусткі повітряні коржики на кокосовому молоці
Склад:
мука
вода/кокосове молоко
сіль
по-смаку можна додати в тісто прянощі
кокосова олія для смаження
Приготування:
- Додати в муку молоко і замісити тісто до стану пластиліну.
- Розкачати до 1 мм, порізати за допомогою тарілки, щоб виходили рівні коржики (або чашки – вийдуть коржики-манюні).
- На сковороді розігріти кокосове масло, щоб рідина покривала дно сковорідки на 1 см. Вогонь має бути середнім, не великим!
- Кидаємо на сковорідку коржик, чекаємо 0,5-1хв, перевертаємо коржик і стільки ж часу підсмажуємо з іншого боку.
- Даємо олії злегка стекти, знімаючи коржик зі сковорідки.
- При підсмаженні корж буде надуватися – це явище нормальне, за рецептурою 🙂