Індійські коржі з зірою

Зараз ці індійські коржики із зірою на кокосовому молоці – найбажаніші коржики в нашій компанії. І готуються просто!

Ингредієнти:

  • 2 стакана борошна
  • сіль
  • 1 ч.л. соди
  • 1 ст.л. зіри
  • 2/3 склянки кокосового молока або нежирних вершків
  • 2/3 склянки кокосової олії (можна замінити оливковою або соняшниковою холодного віджиму)
  • 2 яйця
  • 2 жовтки

Приготування:

  • На сухій сковорідці підсмажити зіру.
  • Борошно просіяти, додати сіль, розпушувач.
  • В окремому посуді збити яйця з жовтками, додати злегка підігріті вершки, потім масло і розмішати до однорідності, після чого поступово вилити в борошно, постійно помішуючи.
  • Сильно вимішувати не варто, але маса повинна бути однорідною і без грудок.
  • Накрити рушником і залишити у теплому місці на 20-30 хвилин.
  • Тісто розділити на 12 кульок.
  • На охолоджену сковорідку покласти кульку і розтягнути в тонкий коржик.
  • Поставити на середній вогонь.
  • Підсмажити коржик, перевернути та підсмажити з іншого боку. Готово

СКОВОРІДКУ ДЛЯ НАСТУПНОЇ КРАПАТКИ ОБОВ’ЯЗКОВО ПОТРІБНО ОСТУДИТИ! Інакше тісто не розтягнеться в коржик.

Індійські коржі з зірою
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.