Гарячий шоколад прожене похмурий ранок

Похмурий ранок MASALE зустрічає новими рецептами гарячого шоколаду

300 мл розбавленого водою кокосового молока/звичайного молока
30 г темного какао-порошку
1 ст.л. кукурудзяного крохмалю/рисової муки
1 ч.л. меленої цейлонської кориці або одна ціла паличка корички
1 ч.л. меленого імбиру
щіпка меленого мускатного горіха
кокосовий цукор – за смаком
30 г тертих какао-бобів/темного шоколаду – для додаткового задоволення

  • У каструлі змішайте какао-порошок та кукурудзяний крохмаль/рисове борошно з невеликою кількістю молока, поки не отримаєте шоколадну масу рівномірної консистенції.
  • Долийте решту молока, увімкніть вогонь і на слабкому вогні доведіть какао до кипіння.
  • Додайте прянощі, кокосовий цукор та продовжуйте помішувати, інакше какао почне смажитися
  • Як тільки какао закипить (воно повинне бути густим і пахущим) – зніміть каструлю з вогню
  • Розлийте гарячий шоколад по філіжанкам (кщо вам заважають прянощі – використовуйте ситичко), і щоб зробити напій ще смачнішим – посипте його зверху тертими какао-бобами.

Смачного!
Родина MASALE бажає усім гарного дня!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.