Правильне харчування: готуємо на кокосовій олії

Серед адептів здорового способу життя і правильного харчування довгий час точаться суперечки про корисні властивості кокосової олії, чи варто її вживати в їжу або в принципі використовувати, проте на сьогоднішній день великою кількістю досліджень встановлено, що користь цього унікального продукту незаперечна, а всі корисні речовини, які входять до його складу, зберігаються при високих температурах.

Завдяки особливому складу, кокосове масло високо цінується не тільки в кулінарії, але і в косметології та медицині.

У нерафінованій кокосовому маслі присутні безліч вітамінів і корисних мікро- і макроелементів.

Також завдяки своєму смаку і аромату, масло кокоса застосовується в кондитерській справі, в заправках для салатів, як компонент в різних смузі. На ньому можна готувати і основні блюда.

Кокосова олія може легко може замінити звичну соняшникову олію і, на відміну від останньої, при смаженні не виділяє канцерогенів. Легкий аромат кокосу додає пікантності страві, а також дозволяє використовувати його в миловарінні, та як масло-провідник в ароматерапії.

Ми давно використовуємо кокосову олію на своїй кухні, від чого звичні страви зазвучали зовсім по-новому.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.