Вчені з Кембриджу “реабілітували” кокосову олію

У червні 2017 року Американська асоціація серця заявила, що кокосова олія шкідлива, стверджуючи, що вона перенасичене жиром і збільшує рівень холестерину. Ця заява була спірною, оскільки кокосове масло завжди рекламувалося для поліпшення здоров’я.
Проте, багато досліджень підтримують позитивний вплив кокосової олії на здоров’я. Автори останніх дослідженнь стверджуют, що регулярне споживання кокосового масла всього за один місяць знизить шанси на серцеві захворювання та інсульт.

У дослідженні брали участь 94 добровольці у віці від 50 років до 75 років. Суб’єкти, які не мали діабету або хвороби серця, були розділені на три групи, кожна з яких щодня споживала 50 г певного продукту. Перша група вживала екстра-очищене кокосове масло, друга група — оливкову олію екстра-вірджин і третя група —вершкове масло.

Через чотири тижні третя група, що вживала вершкове масло, підтвердила 10-відсоткове збільшення ЛПНЩ «поганого холестерину». У другій групі спостерігалося невелике зниження «поганого холестерину» 5-відсоткове збільшення холестерину ЛПВЩ, або «хорошого холестерину».
Однак для першої групи рівень холестерину ЛПВЩ збільшився на 15 відсотків. Це означає, що лише один місяць регулярного споживання кокосової олії призвело до зниження ризику розвитку серцевих захворювань або зменшення ризику інсульту.

Купуйте кращі кокосові продукти з Індії і Шрі-Ланки тільки в ТМ Масале і залишайтеся здоровими і красивими!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.