Пропонуємо до вашої уваги рецепти чіа-пудингів з какао та кокосовим молоком!
Пудинг чіа з потрійною порцією какао
1½ склянки кокосового молока
¼ склянки насіння чіа
¼ склянки какао-порошку + ще 1 ст.л.
2 ст.л. кокосового цукру або кленового сиропу
1 ст.л. стружки тертих какао-бобів або гіркого чорного шоколаду
½ ч.л. меленої кориці або екстракт ванілі – за бажанням.
- Змішати насіння чіа, молоко, прянощі з ¼ склянки какао та кокосовим цукром. Дати їм настоятися 20 хвилин.
- Ще раз перемішати суміш і додати 1 ст.л. порошку какао та стружку тертого шоколаду.
- Відправити в холодильник на кілька годин або на всю ніч.
- Подавати із фруктами, горішками, шоколадною стружкою
Шоколадно-горіховий пудинг
½ склянки кокосового молока
½ склянки грецького йогурту меншою жирністю
2 ст.л. насіння чіа
1 ст.л. какао-порошка
1 ст.л. кокосового цукру або меду (їх краще розводити в молоці одразу)
1 ст.л. цілого або порізаного мигдалю для прикраси
Всі інгредієнти змішати та поставити у холодильник хоча б години на чотири.
Їсти із задоволенням та усвідомленням важливості моменту!