Кокосова картопля або печеня по-керальськи

Кокосова картопля – ви, напевно, такого ще не куштували. Печеня виходить ніжна та ароматна – пальчики оближеш!

Складові

400 г нерозсипчастої картоплі
400 г кокосового молока
4 ст. л. кокосової олії
маленький пучок зеленої цибулі
8-10 листя каррі свіжих або сушених
сіль
свіжомелений чорний перець
гарам масалу
натерта на морквяну тертку м’якоть кокосового горіха

Приготування печені по-керальськи
  • Змішайте молоко з кокосовим маслом, додайте в суміш листя каррі та залиште на 2 години.
  • Картоплю вимийте щіткою і за бажання очистіть, розріжте навпіл і наріжте не дуже тонкими часточками.
  • Складіть у посуд, посоліть, поперчіть, за бажання (для додання гостроти та аромату) додайте гарам-масалу та перемішайте.
  • Цибулю наріжте кубиками.
  • Форму для запікання змастіть олією.
  • Викладіть шар картоплі, посипте цибулею, потім викладіть другий заспів картоплі, знову посипте цибулею і так доти, доки не закінчаться продукти
  • Листя каррі розкладіть рівномірно по всьому діаметру форми на картоплю, після цього залийте все холодним молоком.
  • Закрийте форму фольгою і поставте в розігріту до 180*С духовку на 40-45 хв.
  • Перед вимкненням духовки перевірте готовність картоплі проткнувши її вилкою.
  • Перед подачею можна посипати зверху кокосовою стружкою.
  • Страва виходить ніжною та ароматною.

Смачного!

Кокосова картопля або печеня по-керальськи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.