Салат з дайкону – кухня Непалу

Салат з дайкону прекрасний як самостійна закуска і як доповнення до основної страви.

Складові:

білий редис дайкон великий — 1шт.
гірчиця жовта — 1ст.
зіра —1 ч.л.
коріандр індійський — 2 ч.л.
листя каррі чи свіжий лавровий лист (можна замінити листям петрушки) — 5 шт.
лимон
сіль — 1/2 ч.л.
оливкова або соняшникова олія (не рафінована)

салат з дайкону

Приготування:

  • Редис розрізати на кілька частин сантиметрів по 8 і порізати соломкою.
  • Складаємо в бажано скляний судок, додаємо насіння гірчиці, зіру, змелене у ступці насіння коріандру, каррі лист, поливаємо соком 1/2 лимона, солимо.
  • Закриваємо судок і ретельно перемішуємо разом.
  • Після цього салат необхідно залишити у холодильні на 2 доби.
  • Перед подачею на стіл збризкати маслом.


Цей салат подається в Непалі в комплексній страві під назвою Дал Бхат.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.