Веганський пряний банановий хліб: швидко, корисно, смачно

Якщо вам набридли звичайні кекси, то ПРЯНИЙ БАНАНОВИЙ ХЛІБ не залишить вас байдужими!
Він легкий у приготуванні, а у складі хліба – інгредієнти виключно рослинного походження, що підходить вегетаріанцям та веганам.

Що ж, приступимо!

СКЛАДОВІ:

330 г бананів
100 мл кокосової олії (розтопленої)
100 мл кокосового молока
60 г кокосового цукру (можна більше/менше)
210 г цільнозернового пшеничного борошна грубого помелу
60 г вівсяних пластівців
1 столова ложка меленого льону
за бажанням – жменю родзинок або інших сухофруктів
дрібка солі
1/2 чайної ложки соди
прянощі за смаком*

Рекомендації Masale з прянощів для бананового хліба: ваніль, кардамон, мускатний горіх, кориця, мелений імбир, розмарин

банановый пряный хлеб веганский рецепт

ПРИГОТУВАННЯ: 

  • Банани натерти на велику терку або перемолоти в блендері.
  • Змішати спочатку усі сухі інгредієнти: борошно, цукор, вівсяні пластівці, льон, сіль, соду, прянощі.
  • У бананову суміш додати сухі інгредієнти, потім молоко та олію, сухофрукти. Все добре перемішати
  • Тісто перекласти в попередньо змащену маслом форму. Форма має бути глибокою, бажано прямокутною. Ідеально підходить форма для випікання хліба.
  • Випікати при 180°С протягом 40 хвилин.

Повірте, рецепт чудовий і перевірений безліч разів!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.