Веганський гороховий суп-пюре з вакаме на кокосовому молоці

Якщо вам набридли звичайні рецепти супів-пюре – саме час спробувати екзотику з морськими водоростями Вакаме, зеленим горошком та кокосовим молоком від МАСАЛЕ!

Інгредієнти

1 цибуля-порей
1 цибулина звичайна
5 зубчиків часнику
1/2 свіжого зеленого перцю чилі
2 середні картоплини
3 ст.л. сушеного вакаме
450 г замороженого горошку
200 мл кокосового молока
1 ч. ложка кмину
1 ч. ложка мацису або трохи меленого мускатного горіха
мелений чорний перець
3 ч. л. солі
Оливкова олія
Свіжа петрушка або кінза для прикраси

Веганський гороховий суп-пюре з вакаме на кокосовому молоці

Приготування

    null
  • Вакаме замочити у холодній воді на 10-15 хвилин. Потім відкинути водорості на друшлаг.
  • У глибокому посуді на оливковій олії пасерувати попередньо нарізану цибулину, цибулю-порей, часник та перець чилі. Для глазурування овочів зазвичай потрібно хвилин 5-10.
  • Додати вакаме, порізану картоплю та прянощі. Щоб овочі не підгоряли – долити трохи води.
  • Потім висипати в каструлю зелений горошок та залити все кокосовим молоком. Перемішати. Якщо рідина не покрила овочі – долийте ще трохи кокосового молока або води
  • Варити ще близько 15-20 хвилин або доти, поки овочі не стануть м’якими
  • Вимкнути вогонь і дати овочам охолонути кілька хвилин, перш ніж пюрувати суп.
  • Подавати суп гарячим, прикрасивши зверху свіжою петрушкою або кінзою.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.