Веганське вівсяне шоколадне печиво

Деяким щасливчикам вже випала честь спробувати нову смакоту від МАСАЛЕ, і сьогодні ми вирішили згледітися над їхніми благаннями і ділимося рецептом ВЕГАНСЬКОГО ШОКОЛАДНОГО ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА

Вам знадобиться:

200 мл води
40 г насіння чиа
80 мл розтопленої кокосової олії
85 г тертих какао-бобів або гіркого чорного шоколаду, але він швидше тане і тому ми його не дуже жалуємо
4 ст. кокосової стружки або замінити її будь-якими подрібненими горіхами
130 г кокосового цукру
125 г цільнозернового спельтового або іншого вашого улюбленого борошна
170 г звичайних вівсяних пластівців
1 ч. л. меленої цейлонської кориці
½ ч.л. солі
½ ч.л. соди

веганське вівсяне шоколадне печиво

Приготування

  • Насіння чіа залити водою і дати постояти хвилин 15
  • Тертий какао поламати-побити на дрібні шматочки
  • Кокосовий цукор потерти на тертці або подрібнити у блендері
  • У мисці з’єднати всі сухі інгредієнти (борошно, вівсяні пластівці, цукор, кокосову стружку, тертий какао, корицю, сіль та соду).
  • Ввести в суху суміш розтоплене кокосове масло, розмочене насіння чіа, і все добре перемішати.
  • Деко застелити пергаментним папером або використовувати килимок для випікання.
  • Сформувати з тіста коржики діаметром сантиметрів 5-7 і висотою з півсантиметра, і розкласти їх на пергаменті на деякій відстані один від одного – печиво трохи підходитиме.
  • Випікати в попередньо розігрітій духовці 15-20 хвилин при температурі 200°C

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.