Тарт з карамелізованими яблуками

Рекомендовані Masale прянощі для яблучного тарта: кардамон, ваніль, кориця. Так само прекрасно себе проявили у тісті фенхель і зіра. Експериментуйте разом з нами!

Для тіста вам знадобиться:

150 г цільнозернового пшеничного борошна (або ж звичайного)
150 г перемелених в борошно волоських горіхів (або сирого мигдалю)
110-150 г кокосового молока
50 г кокосового цукру
дрібка солі

Форма для випічки тарта з дном, яке виймається, діаметром 20 см
Для начинки:

10 яблук середнього розміру
250 г кокосового цукру
2 ст.л. цедри апельсина

тарт с карамелизированными яблоками

Приготування

  • Змішати борошно з меленими горіхами, посолити, додати цукор.
  • Поступово влити попередньо розігріте до температури не вище 40 градусів кокосове молоко. Якщо молоко в закритій жерстяній банці, його для початку слід потримати під гарячою водою і збовтати.
  • Замісити тісто до консистенції пластиліну.
  • Розкласти тісто рівним шаром по формі для випічки, сформувавши бортики висотою 2-4 см, в залежності від висоти використовуваної вами форми
Карамелізація яблук
Тут ви можете використовувати будь-який звичний вам спосіб підготовки яблук для начинки, ми ж пропонуємо увазі свій варіант
  • Яблука очистити від сердцевин і нарізати тонкими слайсами.
  • Додати подрібнений кокосовий цукор і помістити їх у глибокий вок (або сковороду) на малий вогонь.
  • Через 5-10 хвилин, коли яблука пустять сік, почати їх обережно помішувати.
  • Коли яблука будуть готові, але соку в сковороді буде ще досить, слід збільшити температуру і випарувати зайву вологу, постійно та повільно помішуючи яблука.
  • Процес карамелізації займає різний час, в залежності від особливостей вашої плити і посуду.
Заключний етап приготування:
  1. Викласти підготовлену начинку на тісто в форму для випічки.
  2. Випікати не менше 20 хвилин при температурі 200 градусів.
  3. Вийняти готовий тарт з духовки і остудити, і тільки потім дістати його з форми
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.