Соус Песто — італійська кухня в Masale

Італійська кухня в Масале. Соус Песто — це наша любов на цей тиждень.

Інгредієнти

базилік – 2 пучки
петрушка – 1 пучок
сир “Пармезан” (можна замінити будь-яким твердим сиром) – 70-80 г
кедрові горішки – 2 ст.л.
часник – 3-4 зубчики
оливкова або інша рослинна олія – 100-120 мл
сіль за смаком

Приготування
  • Базилік і петрушку вимити й обсушити
  • Сир натерти на тертушці
  • Часник очистити
  • Кедрові горішки можна обсмажити на сковороді без масла, але можна залишити сирими
  • Всі інгредієнти складаємо в чашу блендера і подрібнюємо до однорідної маси
  • Для інших смакових варіацій “Песто” можна комбінувати в різних пропорціях зелень: петрушку, шпинат, кінзу
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.