Італійська кухня в Масале. Соус Песто — це наша любов на цей тиждень.
Інгредієнти
базилік – 2 пучки
петрушка – 1 пучок
сир “Пармезан” (можна замінити будь-яким твердим сиром) – 70-80 г
кедрові горішки – 2 ст.л.
часник – 3-4 зубчики
оливкова або інша рослинна олія – 100-120 мл
сіль за смаком
Приготування
- Базилік і петрушку вимити й обсушити
- Сир натерти на тертушці
- Часник очистити
- Кедрові горішки можна обсмажити на сковороді без масла, але можна залишити сирими
- Всі інгредієнти складаємо в чашу блендера і подрібнюємо до однорідної маси
- Для інших смакових варіацій “Песто” можна комбінувати в різних пропорціях зелень: петрушку, шпинат, кінзу