Якщо вам набридла стара картопля, а до молодої ще довго – рекомендуємо урізноманітнити сімейну вечерю ПРЯНОЮ КАРТОФЕЛЕЮ “ДАРЕЛІНКА”
Вам знадобиться
- картопля (кількість розраховувати за кількістю та ненажерливостю ваших гостей 😉 )
- сіль чорна гімалайська
- масалу для других страв від Масале або будь-які ваші улюблені пряні суміші
- кокосова олія
Приготування
- Картоплини добре вимити (можна почистити, але тоді найкорисніші її харчові складові частково пропадуть), розрізати навпіл уздовж, розкласти на лист, посолити, посипати прянощами
- Поставити в духовку на 20 хвилин
- Через 20 хвилин дістати, потикати ножиком.
- Якщо картопля майже готова, зробити по центру кілька надрізів і полити кокосовим маслом.
- Поставити до духовки ще на 10 хвилин.

Готово! Смачного!