Чесно кажучи, літом ми не любимо куховарити. Просто виходимо на город пастися – їмо фрукти, зелень та овочі у салатах, або смажимо їх на грилі та постійно готуємо крем-супи то з кабачків, то з капусти, то з огірків. Але тиждень тому прийшло кокосове молоко і до нашого столу повернулися різноманітні смузі та фрапе, ну, дуже смачні у спеку.
Як їх готувати – усі в курсі. Блендер, здатний молоти лід, це наше все. Тож кому цікаво – занотовуйте рецепти минулого тижня.
- 3/4 склянки кокосового молока
- 1/2 склянки води
- 1 1/2 склянки свіжого нарізаного кубиками ананаса (або будь-яких інших ягід)
- 5 сирих кеш’ю
- 1 ст.л. насіння чіа
- 1/2 склянки води
- 1 1/2 склянки персиків, нарізаних скибочками
- 1/3 склянки вівсяних пластівців
- 3/4 склянки кокосового молока або звичайного нежирного грецького йогурту
- 1 ст.л. насіння чіа
- 1 склянка молока
- 1 склянка льоду
- 1 1/2 ч.л. порошку зеленого чаю матча
- 2 ч.л. підсолоджувача – за бажанням
- 3 склянки кубиків льоду
- 1 склянка кокосового молока або 10% звичайних вершків
- 1/3 склянки цукру – за бажанням
- 1/2 стручка ванілі
Додайте кубики льоду, вершки та цукор до блендера або смузі-машини, здатної подрібнювати лід.
Розріжте половину ванільної палички посередині і вишкрібте все внутрішнє насіння. Додайте насіння в блендер.
Змішуйте до тих пір, поки весь лід не буде подрібнений, а фраппе не стане одноріднї консистенції.Подавайте холодним