Прохолодні напої на основі кокосового молока

Чесно кажучи, літом ми не любимо куховарити. Просто виходимо на город пастися – їмо фрукти, зелень та овочі у салатах, або смажимо їх на грилі та постійно готуємо крем-супи то з кабачків, то з капусти, то з огірків. Але тиждень тому прийшло кокосове молоко і до нашого столу повернулися різноманітні смузі та фрапе, ну, дуже смачні у спеку.

Як їх готувати – усі в курсі. Блендер, здатний молоти лід, це наше все. Тож кому цікаво – занотовуйте рецепти минулого тижня.

  • 3/4 склянки кокосового молока
  • 1/2 склянки води
  • 1 1/2 склянки свіжого нарізаного кубиками ананаса (або будь-яких інших ягід)
  • 5 сирих кеш’ю
  • 1 ст.л. насіння чіа
  • 1/2 склянки води
  • 1 1/2 склянки персиків, нарізаних скибочками
  • 1/3 склянки вівсяних пластівців
  • 3/4 склянки кокосового молока або звичайного нежирного грецького йогурту
  • 1 ст.л. насіння чіа

  • 1 склянка молока
  • 1 склянка льоду
  • 1 1/2 ч.л. порошку зеленого чаю матча
  • 2 ч.л. підсолоджувача – за бажанням
  • 3 склянки кубиків льоду
  • 1 склянка кокосового молока або 10% звичайних вершків
  • 1/3 склянки цукру – за бажанням
  • 1/2 стручка ванілі

Додайте кубики льоду, вершки та цукор до блендера або смузі-машини, здатної подрібнювати лід.

Розріжте половину ванільної палички посередині і вишкрібте все внутрішнє насіння. Додайте насіння в блендер.

Змішуйте до тих пір, поки весь лід не буде подрібнений, а фраппе не стане одноріднї консистенції.Подавайте холодним

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.