Подих зла – гарячий шоколад на любителя

Сьогодні ми готуємо гарячий шоколад із буряком! Так-так, не дивуйтеся. Подих Зла справді на любителя

Інгредієнти:

2 склянки кокосового молока (або будь-якого іншого рослинного)
1/2 середнього буряка, звареного і натертого (приблизно 1/4 склянки)*
3 ст.л. порошку какао
3-6 фініків без кісточок
1/2 ч. л. ванільного екстракту або половина стручка ванілі
1/4 ч. л. меленої цейлонської кориці
Маленька щіпка дрібнозернистої морської солі
Збиті кокосові вершки та шоколадна стружка для прикраси – за бажанням
*Якщо буряк у какао це для вас трохи занадто – використовуйте свіжу або розморожену вишню без кісточок – приблизно жменю.

Подих зла – гарячий шоколад

Приготування

  • Збийте до однорідності в блендері тертий буряк (вишню), какао-порошок, фініки, ваніль і корицю, останнім влийте кокосове молоко.
  • Спробуйте суміш на смак – якщо хочете солодощі, додайте більше фініків або ложку кленового сиропу.
  • Перекладіть суміш у невелику каструлю і, не доводячи до інтенсивного кипіння, обережно прогрійте какао на слабкому вогні, постійно помішуючи.
  • Оскільки напій досить калорійний, ми рекомендуємо його поділити на 4 невеликі порції.
  • Розлийте какао по келихам і зверху прикрасьте вершками та шоколадною стружкою
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.