Печиво з кокосового борошна

Пісочне печиво з кокосового борошна Masale — це не лише простий рецепт, але й чудовий спосіб насолодитися смачним ласощами, використовуючи всього лише 3 інгредієнта. Це печиво ідеально підходить для тих, хто уникає глютену, а також для прихильників палео та кето дієт, завдяки своєму низькому вмісту вуглеводів. З цього рецепту ви зможете приготувати приблизно 20-25 штук печива.

Примітки

  • Точно зважте борошно — це запобігає занадто вологому або занадто сухому тісту.
  • Якщо тісто здається вам занадто сухим, додайте більше рідкого
  • підсолоджувача, по 1 чайній ложці за раз. Якщо занадто вологе — кокосового борошна, по 1 чайній ложці за раз. Тісто повинно виглядати м’якою масляною кулькою.
  • Завжди розкачуйте тісто між шматочками пергаментного паперу — це запобігає прилипанню тіста до валика.
  • Занурюйте вашу формочку для печива в теплу воду — це невелика хитрість, щоб уникнути налипання до неї тіста

Інгредієнти:

200 г кокосового борошна
100-120 г кокосової олії Green Valley Oils
100-120 г кленового сиропу або будь-якого вашого улюбленого рідкого підсолоджувача*

*Замість сиропу можна використовувати кокосовий чи звичайний цукор. Тоді тісто хоч і втратить пластичність, але ваше печиво буде на кшталт карамелізованого

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 180°C
  • Застеліть дечко пергаментом
  • У мисці змішайте всі інгредієнти, порядок немає значення: кокосове борошно, розтоплене кокосове масло та кленовий сироп. Тісто збереться докупи не одразу, тож не панікуйте — так повинно бути.
  • Залиште тісто хвилин на 5-10 хвилин, щоб волокна кокосового борошна ввібрало рідину.
  • Покладіть кульку з тіста для печива на шматок пергаментного паперу, зверху притисніть ще одним шматком пергаментного паперу та розкатайте тісто але на занадто тонко.
  • Виріжте печиво за допомогою формочки
  • За допомогою шпателя вийміть сформоване печиво і перенесіть його на дечко. Пісочне печиво не буде підходити під час випікання, тому між кожним можна залишити маленький простір.
  • Випікайте 10-12 хвилин або поки печиво не стане золотаво-коричневим.
  • Якщо ви хочете прикрасити печиво розтопленим темним шоколадом (у нашому випадку були терті какао-боби), почекайте, поки печиво буде кімнатної температури.

Печиво з кокосового борошна неодмінно додасть вам смакового розмаїття. З любов’ю команда Masale.

пісочне тісто з кокосового борошна
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.