Готуємо здорові солодощі на основі гречаної крупи: Печиво із зеленої гречки
Потрібно:
- зелена гречка 200 г
- кеш’ю 200 г
- фініки 360 г
- кокосова олія 60 мл
Приготування:
- У кавомолці (може у вас і блендер впорається) перемелюємо суху гречку і кеш’ю в муку.
- Фініки без кісточок подрібнюємо за допомогою будь-якої кухонної техніки
- Тепер змішуємо усі інгредієнти.
- Беремо невелику частину цієї маси, робимо кульку, потім здавлюємо її, вирівнюємо краї.
- Викладаємо наше печиво на папір/килимок для випікання і ставимо в духовку.
- Увага! Духовку ставимо на температуру 160-170 градусів на 10 хв.
- Стежимо, не залишаємо печиво без нагляду, щоб наші смаколики не стали коричневими.