Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

М’ятні шоколадні трюфелі

М’ятні шоколадні трюфелі? Легко!
Складно утриматися від подібної спокуси!

Треба придбати:

2 яйця
50 г кокосової олії
50 г тертих какао-бобів або гіркого чорного шоколаду
80 г какао-порошку
200 г борошна – у нас 50/50 біле та житнє
200 г кокосового цукру
1 ч. л. харчової м’ятної есенції
1 ч. л. розпушувача
120 г цукрової пудри для краси

М'ятні шоколадні трюфелі
М’ятні шоколадні трюфелі

Приготування

  • Ретельно помішуючи, розтопити на водяній бані кокосове масло, терті какао-боби та цукор.
  • Дати суміші трохи остудитись.
  • Додати в шоколадну масу інші інгредієнти: яйця, какао-порошок, борошно, розпушувач та м’ятну есенцію.
  • Знову все добре перемішати і сформувати невеликі кульки.
  • Обкачати шоколадні кульки в цукровій пудрі і на деякому віддаленні один від одного (трюфелі в духовці будуть рости і красиво тріскатися) розкласти на пергаментний лист.
  • Випікати 15-20 хвилин при температурі 160°C
  • Насолоджуватися!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо