М’ятні шоколадні трюфелі? Легко!
Складно утриматися від подібної спокуси!
Треба придбати:
2 яйця
50 г кокосової олії
50 г тертих какао-бобів або гіркого чорного шоколаду
80 г какао-порошку
200 г борошна – у нас 50/50 біле та житнє
200 г кокосового цукру
1 ч. л. харчової м’ятної есенції
1 ч. л. розпушувача
120 г цукрової пудри для краси
Приготування
- Ретельно помішуючи, розтопити на водяній бані кокосове масло, терті какао-боби та цукор.
- Дати суміші трохи остудитись.
- Додати в шоколадну масу інші інгредієнти: яйця, какао-порошок, борошно, розпушувач та м’ятну есенцію.
- Знову все добре перемішати і сформувати невеликі кульки.
- Обкачати шоколадні кульки в цукровій пудрі і на деякому віддаленні один від одного (трюфелі в духовці будуть рости і красиво тріскатися) розкласти на пергаментний лист.
- Випікати 15-20 хвилин при температурі 160°C
- Насолоджуватися!