Крем-суп з кабачків на кокосовому молоці

Сьогодні Всесвітній день ліні – свято нічим не гірше за інші. І на честь нього у нас вранці народився рецепт, ну, дуже ледачого кабачкова КРЕМ-СУПУ на кокосовому молоці!

Для супу вам знадобиться

кілька кабачків невеликого розміру
кокосове молоко 17% жирності
чайна ложка кокосового масла
сіль, прянощі за смаком

Звичайно, можна було за традиційним рецептом разом з кабачками зварити овочевий бульйон з картоплею, морквою і притомити цибульку, але нам лінь. Так що в хід пішли лише кабачки.

Приготування
  • Кабачки помити, порізати кубиками і присмажити до напівготовності на змащеній кокосовою олією пательні з високими бортами.
  • Баночку кокосового молока попередньо розігріти під теплою водою (щоб смачні вершки і рослинний кокосовий жирок не залишилися на стінках банки)
  • Залити кабачки молоком, додати сіль, прянощі за смаком, і потримати на малому вогні ще хвилин 5-7. Кількість кокосового молока може варіюватися, залежно від того, наскільки густому супу ви віддаєте перевагу.
  • Отриману суміш збити блендером.
  • Суп можна подавати як в теплому, так і в холодному вигляді, а також прикрасити його зверху зеленню, сухариками або потертим пармезаном.

Смачного!
Лінуйтеся з користю і задоволенням!

крем-суп на кокосовому молоці
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.