Кокосовий батончик з мигдалем

Сьогодні нам нагадали рецепт Кокосового шоколадного батончика з мигдалем

На 4 батончика потрібно
Крок 1
  1. У мисці середнього розміру розтопіть на паровій бані кокосову олію.
  2. Додайте в масло спочатку цукор, потім, коли він розтане – кокосову стружку.
  3. Ретельно розмішайте кокосову масу до однорідності.
  4. Розлийте масу у силіконову форму бажаної вам форми, але не до самого верху – наступним кроком будемо заливати майбутні батончики шоколадом
  5. Залиште силіконову форму у холодильнику приблизно на 30 хвилин
Крок 2
  1. Розтопіть терті какао-боби (шоколад) на паровій бані
  2. Дістаньте силіконову форму з холодильника та налийте приблизно 2-3 чайні ложки розтопленого шоколаду поверх кокосових плиток.
  3. Помістіть форму в морозилку і дайте їй охолонути приблизно 15-20 хвилин.
Крок 3
  1. Коли шоколад на батончиках охолоне – дістаньте їх з форми та перекладіть кокосові брусочки на решітку для випікання, під нею поклавши аркуш пергаментного паперу
  2. Покладіть по 2 горішка мигдалю на кожен з кокосових брусків
  3. Залийте плитки залишками розтопленого шоколаду
  4. Помістіть кокосові батончики в холодильник, поки вони повністю не охолонуть.

Насолоджуйтесь!

Кокосовый батончик с миндалем
Кокосовий батончик з мигдалем
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.