3 ст. розм’якшеної кокосової олії
1/3 склянки кокосового цукру (попередньо подрібнити, якщо ви, звичайно, використовуєте найкращий кокосовий цукор від МАСАЛЕ)
1 ст. меленої кориці або лимонної цедри
✔Просто розподіліть масло по всій поверхні готового листкового тіста і рівномірно посипте його зверху цукром та меленою корицею
✔Далі можна вирізати з тіста фігурки, загорнути тісто бантиками або зробити рулетики — як вашій душі завгодно
✔Зверху рулетики можна полити розтопленими тертими какао-бобами або просто змастити кокосовим маслом і присипати корицею — запах і смак у будь-якому випадку отримаєте, ну просто бронебійний!😋
Випікати 20-30 хвилин при 180 градусах.
Смачного!