Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Кекси на гречаному борошні і кокосовому молоці

Як казала Барбара Стрейзанд: «Життя надто коротке, тому починайте з десерту». Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі Кекси на гречаному борошні

На порцію з 5-8 штук вам знадобиться

120 г борошна із зеленої гречки
170 г кокосового молока
90 г яблучного пюре
40 г кокосового масла
115 г сиропу топінамбура
1 ч.л. розпушувача
щіпка морської солі
жменю рубаного мигдалю або волоських горіхів

кексы гречневая мука кокосовое молоко

Приготування

  • Змішайте до однорідності яблучне пюре, масло, сироп і 2/3 кокосового молока
  • Окремо просійте і змішайте борошно з розпушувачем
  • З’єднайте обидві суміші, додавши до неї рубані горіхи
  • Якщо тісто вийшло крутим, то поступово влийте решту молока. Однак рідким тісто бути не повинно
  • Заповніть формочки для кексів на 2/3 (тісту потрібен простір) і за бажанням посипте зверху рубаними горішками
  • Випікати при температурі 180 градусів в залежності від характеру вашої духовки – приблизно хвилин 20
  • Смачного!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо