Кекси на гречаному борошні і кокосовому молоці

Як казала Барбара Стрейзанд: «Життя надто коротке, тому починайте з десерту». Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі Кекси на гречаному борошні

На порцію з 5-8 штук вам знадобиться

120 г борошна із зеленої гречки
170 г кокосового молока
90 г яблучного пюре
40 г кокосового масла
115 г сиропу топінамбура
1 ч.л. розпушувача
щіпка морської солі
жменю рубаного мигдалю або волоських горіхів

кексы гречневая мука кокосовое молоко

Приготування

  • Змішайте до однорідності яблучне пюре, масло, сироп і 2/3 кокосового молока
  • Окремо просійте і змішайте борошно з розпушувачем
  • З’єднайте обидві суміші, додавши до неї рубані горіхи
  • Якщо тісто вийшло крутим, то поступово влийте решту молока. Однак рідким тісто бути не повинно
  • Заповніть формочки для кексів на 2/3 (тісту потрібен простір) і за бажанням посипте зверху рубаними горішками
  • Випікати при температурі 180 градусів в залежності від характеру вашої духовки – приблизно хвилин 20
  • Смачного!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.